Catalogus

Online seminar: Autisme en emotieregulatieproblemen


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is 'autisme en emotieregulatieproblemen'.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Cognitieve gedragstherapie bij obesitas


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is de inzet van cognitieve gedragstherapie bij mensen met obesitas.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: DSM-5 voor professionals in zorg en onderwijs


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is het gebruik van de DSM-5 voor zorg- en onderwijsprofessionals
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Executieve functies bij kinderen en jongeren


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit webinar zijn executieve functies bij kinderen en jeugdigen.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Handelingsgerichte diagnostiek van leer- en gedragsproblemen


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is hoe en waarom je handelingsgerichte diagnostiek inzet bij leer- en gedragsproblemen.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Kritische diagnostiek van dyslexie


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is het kritisch diagnosticeren van dyslexie.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Observeren als diagnostisch middel


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is 'observeren als diagnostisch middel'.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Problematische gehechtheid


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Problematische gehechtheid is het centrale onderwerp van dit online seminar.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het centrale onderwerp van dit online seminar zijn somatisch onvoldoende lichamelijke klachten, afgekort als (SOLK).
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Stress herkennen en interveniëren


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. Het onderwerp van dit online seminar is 'stress herkennen en interveniëren'.
EUR 66,50
Bestellen

Online seminar: Taalontwikkeling en taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen


Dit online seminar duurt twee uur. Voorafgaand lees je literatuur en achteraf maak je een toets. De taalontwikkeling en de stoornissen die kinderen hierbij kunnen krijgen, is het centrale thema van dit online seminar.
EUR 66,50
Bestellen

Online training: Coachen


De hele training biedt een intensief programma met een doorlooptijd van ongeveer 9 weken. Hierin staat de koppeling van de online geleerde theorie, met de eigen werkpraktijk centraal.
EUR 229,90
Bestellen

Online training: Effectief beïnvloeden


De hele training biedt een intensief programma met een doorlooptijd van ongeveer 7 weken. Hierin staat de koppeling van de online geleerde theorie, met de eigen werkpraktijk centraal.
EUR 229,90
Bestellen

TMA Talentanalyse


Breng je talenten in beeld en vergroot je effectiviteit en energie
EUR 550,00
Bestellen

TMA: 360 graden feedback


Doen wat het beste bij jou past: een dialoog over gedrag en vaardigheden
EUR 400,00
Bestellen